بلاگ

سفرنامه خواف و نشتیفان (دیار میراثهای ماندگار) – قسمت دوم (قسمت آخر)

در ادامه قسمت قبل سفرنامه سرزمین خواف و نشتیفان رو ادامه میدیم

غذاهای محلی:
یکی از خوشمزه ترین بخش‌های این سفر غذاهای خوشمزه محلی بود که خوردیم. جاهای همه دوستان خالی.

خواف و نشتیفان

آبگوشت محلی

خواف و نشتیفان
یک غذای محلی به اسم کشک زرد

خواف و نشتیفان

یک غذای محلی به اسم کشک زرد

کشک زرد یک غذای محلی خیلی خوشمزه بود، که همراه با  سبزی، بادمجون و گوجه، نون محلی و جزغاله توسط یکی از محلی های خواف روی سفره با ترکسی قشنگی چیده شده بود.

آسباد:
آسباد همون آسیاب است که نیروی محرک اون به جای آب، باد است. تکنولوژی به کار رفته توی این ابزار فوق‌العاده است. همه چیز با توجه به قدرت باد تنظیم می‌شده. فقط لازم بود که متصدی آسباد گندم رو به ریزه توی مخزن، بعد خود سیستم یک مکانیزم داشت که با توجه به قدرت باد تنظیم می‌کرد که چقدر گندم باید ریخته به شه توی سنگ آسباد که سنگ گیر نکنه و از کار نیفته

خواف و نشتیفان

نمایی از اسبادها100855256221نمایی از اسبادها

اقای پوریعغوب:
اقای نازنینی که خیلی برای گروه ما زحمت کشید تا بتونیم سه روز خوب و خوش رو توی خواف و نشتیفان داشته باشیم. امیدوار هر جا هستن  سالم و خوشحال باشن

خواف و نشتیفان

اقای پوریعغوب

چند تا عکس از سفر

خواف و نشتیفان

همراه با گروه موسیقی محلی

خواف و نشتیفان

همراه با گروه موسیقی محلی

خواف و نشتیفان

اعضای گروه

خواف و نشتیفان

اعضای گروه

خواف و نشتیفان

اعضای گروه

خواف و نشتیفان

اعضای گروه نیمه های شب در قبرستان

خواف و نشتیفان

اعضای گروه

خواف و نشتیفان

وردوی آسبادها

خواف و نشتیفان

اعضای گروه

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن